Quantum Energy healing

Wat is quantum energy healing?

Quantum energy healing is het zelf genezend vermogen van het lichaam wat wordt gestimuleerd door zachte aanraking met Quantum energie. Quantum energie werkt via trillingen, ook wel prana of chi genoemd. In de kern is alles energie, het hoogste bewustzijn dat in alles aanwezig is. Ons energetisch lichaam is een deel van dit quantum veld, dit veld heeft een hoge trilling en weet precies wat er mis is, of kan zijn, met ons energetisch lichaam. In dit veld is alles met elkaar verbonden. Het is een archief waar alles is opgeslagen. Door contact te maken met dit veld en ons eraan over te geven, komt de natuurlijke stroom van onze eigen energie op gang en kunnen blokkades opgeheven worden. Als therapeut creëer ik een hoog trillingsveld rondom een zere plek. Doordat er een hogere trilling tot stand komt, gaat je eigen energieveld zich automatisch aanpassen en resoneren met de vibratie. Op natuurlijke wijze komt de zelfgenezende kracht tot stand, welke zich uitspreidt precies daar waar het nodig is in het lichaam. In deze vorm is healing eigenlijk ‘zelf-healing’. Quantum energy healing leert je om je levenskrachtenergie te versterken. Wanneer je het prettig vindt kan ik voorafgaand aan de behandeling met de biotensor meten of deze behandeling de meest geschikte behandeling voor jou is. Op deze manier kan je onderbewuste precies aangeven wat en welke behandeling jij op dit moment het meest nodig hebt. Ook kunnen we er tijdens een NEI sessie op uitkomen dat een behandeling met de Quantum Energy Healing een geschikte vervolg behandeling voor je is.

Wanneer en hoe gebruik je Quantum Energy Healing?

Quantum Energy Healing kan ingezet worden op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Omdat het zelfhelend vermogen en de lichaamsintelligentie wordt geactiveerd, wordt het effect na iedere behandeling groter. Hoe meer je met deze energie werkt, hoe krachtiger deze wordt. Door middel van adem- en visualisatietechnieken zorg je dat je jezelf beschermd tegen overname van energie van anderen zoals pijn en stress. Energie stroomt namelijk altijd van hoog naar laag, doordat je je eigen trillingsniveau hoog houdt, neem je lager vibrerende energieën niet over. Quantum Energy kan worden ingezet voor allerlei uiteenlopende klachten zoals; nek-en schouderklachten, rugklachten en knieproblemen. Maar ook bijvoorbeeld migraine, hoofdpijn, buikpijn en vermoeidheid kunnen verholpen worden met Quantum Energy Healing. Eigenlijk kan het voor alles ingezet worden. Denk ook bijvoorbeeld aan ondersteuning bij emotionele problemen of PMS klachten. Ieder mens is uniek, het lichaam bepaald zelf wat er kan en mag gebeuren tijdens eens sessie.

Hoe verloopt een sessie?

Tijdens een sessie Quantum  Energy Healing maak ik contact met het quantum energieveld en geef dit door aan je eigen energetisch veld. Je lichaam raakt hierdoor in een lichte staat van trance. Omdat de energie door je lichaam stroomt, kunnen er spontane en natuurlijke bewegingen optreden. Meestal zullen emoties naar boven komen die al een lange tijd opgesloten hebben gezeten in het onderbewustzijn. Op deze manier worden blokkades in je (energetische) lichaam losgelaten en kunnen ze je lichaam verlaten. Als voorbeeld kun je hiervoor de stroming van een rivier nemen; De rivier stroomt goed, maar er kan ook stagnatie zijn door vervuiling en blokkades. Om de stroom van de rivier in zijn eigen natuur te behouden, is er een goede schoonmaak nodig. Wanneer de vervuiling en de blokkades zijn opgeheven, heeft de rivier zijn optimale balans en stroom weer terug. Dit werkt hetzelfde met jouw energiestroom in jouw lichaam. Door de quantum energie kom je in contact met jouw gevoel waar gedachten geen controle hebben. Dit komt omdat er door de trance een lichte vorm van DMT vrijkomt in je hersenen, waardoor een trance staat makkelijker bereikt wordt en je meer in je gevoel komt. Je kunt hierdoor inzichten krijgen waar een blokkade is ontstaan. Tot enkele dagen na de behandeling kan de healing nog zijn nawerking hebben, de blokkades je lichaam verlaten en kun je ingevingen krijgen die jou richting geven op je pad. De behandeling zorgt voor balans tussen het fysieke en emotionele lichaam en creëert harmonie. Quantum Healing vervangt echter geen medische behandelingen. Het kan wel ondersteuning geven bij bepaalde medische klachten of medische behandelingen.

 Hoe ziet een Quantum Healing behandeling op afstand eruit?

Het quantumveld omvat dat alles uit energie bestaat, ook onze gedachten en gevoelens. We kunnen dus gerichte energie sturen, ook op afstand, wat net zo effectief is als een behandeling in mijn praktijkruimte. Je hoeft er alleen voor te zorgen dat je alleen in een ruimte bent, dit kan bijvoorbeeld in je slaapkamer of woonkamer zijn. Op afstand stuur ik de Quantum energie door naar jouw energieveld. Wanneer de energie in contact komt met jouw energie zul je merken dat je je lichaam wil bewegen in bepaalde posities zoals, yogahoudingen, uitrekken of je wil gewoon liggen op de grond. Het is belangrijk om zoveel mogelijk de bewegingen van je lichaam hierin te volgen.

Wat kun je bereiken met Quantum Energy Healing?

  • Snelle en diepgaande vermindering van pijn
  • Versnelling van het genezingsproces (bij breuken, wonden of na operaties)
  • Uitlijning van botten en wervels naar hun oorspronkelijke stand
  • Ontstekingen die ontstaan na verwondingen ondersteunen om sneller te genezen
  • Uitstekende resultaten bij problemen bij baby’s en dieren
  • Emotionele balans

·  Ontspanning-, meditatie- en slaapverbetering