Quantum Energy healing Voor kinderen

Kan Quantum Energy Healing ook bij kinderen toegepast worden?

Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. We spreken over kinderen en adolescenten wanneer we ergens tussen de 0 en 18 jaar oud zijn. Door de zachtaardige energie van quantum energy healing is deze zeer veilig op iedere leeftijd. Jonge kinderen, tieners of volwassenen, iedereen kan beroep doen op deze behandeling, ongeacht het probleem of de symptomen. Ieder kind ontwikkelt ergens in het leven trauma’s. Het hoeft geen enorm ingrijpende gebeurtenis te om toch een verstoring te creëren in het energiesysteem wat daar jarenlang vast kan blijven zitten. Gedurende de dag doen kinderen ontzettend veel indrukken op. Omdat kinderen (en ook volwassenen) deze indrukken vasthouden omdat ze deze niet goed weten te verwerken, ontstaan er klachten zoals angsten, onrust en onzekerheid. Hoe belangrijk is het en mooi zou het zijn om er zo vroeg mogelijk bij te zijn? Om op een gezonde deze zaken achter hun te laten en zonder emotionele belemmering kunnen groeien naar een evenwichtig bestaan? Quantum energy healing helpt ondersteunend en zet kinderen en adolescenten weer in hun kracht. Het helpt niet alleen bij trauma’s en emotionele belemmeringen.

Omdat kinderen nog erg dicht bij hun kern staan en meer vrij zijn van belemmerende gedachten, emoties en, reageren kinderen erg sterk op quantum energy. Hierdoor voelen ze zich vaak na een enkele behandeling al direct beter. Omdat ze opnieuw verbonden worden met hun eigen kern en innerlijke kracht, voelen ze zich vaak sterker en krachtiger, ontwikkelen ze meer zelfvertrouwen en zijn ze beter in staat om voor zichzelf op te komen. Problemen lossen ze zich hierdoor sneller op en er komt een verhoogde concentratie op gang.

Ook bij kinderen meet ik met een biotensor voorafgaand aan een sessie welke behandeling het meest geschikt voor je is. De biotensor werkt via het onderbewuste waardoor je altijd precies wat je nodig hebt. Je onderbewuste kan aangeven dat werken met Quantum Energy Healing het meest geschikt is voor jouw kind.

 Quantum Healing toepassen op school

Conflicten en pestgedrag kan erg ingrijpend zijn voor kinderen en adolescenten. Je kan niet vroeg genoeg beginnen met quantum energy healing om nare en langdurige klachten te genezen en te voorkomen. Ook kan quantum healing energy helpen om een positief groepsgevoel te creëren en brengt meer rust. Hoe belangrijk is het dat ieder kind zich op zijn eigen tempo en manier kan ontwikkelen in een zo gezond mogelijk en positief klimaat.