NEI therapie voor kinderen

NEI behandelingen voor kinderen

De meeste kinderen zijn erg gevoelig. Voor die groep (baby’s en kinderen) kan een NEI behandeling ondersteunend zijn. Zeker in de eerste levensjaren is de band tussen ouder en kind nog zo sterk, dat emoties van de ouder makkelijk kunnen worden overgenomen door het kind. Dit kan blijvende gevolgen hebben wanneer er niks mee wordt gedaan en kan zich uiteindelijk uiten in gedrag, leermoeilijkheden of zelfs fysieke problemen. Natuurlijk is het niet altijd een overgenomen emotie van een ouder.

Ook pesterijen op school zijn een grote invloed op het functioneren van jouw kind. Pesten kan een flinke deuk in het zelfvertrouwen veroorzaken, waardoor het kind minder motivatie heeft om naar school te gaan. Zo’n belemmerende overtuiging kan zelfs als volwassene nog langs invloed hebben op het dagelijks leven en functioneren. Ook als jouw kind een trauma heeft meegemaakt welke onbehandeld blijft kan dit zorgen voor vervelende klachten. Bij baby’s kunnen dit soort onbehandelde blokkades zich bijvoorbeeld uiten tot een veel huilen en op latere leeftijd kan het kind moeilijkheden op school ervaren. Daarnaast kunnen ook fysieke problemen, zoals buikpijn, eczeem of allergieën hiervan een gevolg zijn. Natuurlijk wil jij jouw kind een sterke en onbezorgde start in het leven meegeven. Hier kan NEI behandeling voor je kind perfect bij ondersteunen!

De voordelen van NEI voor kinderen

NEI therapie is voor kinderen een zeer vriendelijke methode. Omdat het voor veel kinderen lastig is om zich verbaal goed uit te drukken, kunnen de meeste vormen van therapie door de kinderen als vervelend worden ervaren. Er wordt dan veel gepraat over het probleem en zeker met traumatische gebeurtenissen is het niet leuk om dat weer te moeten herbeleven. Met NEI is dit niet nodig. De Biotensor helpt vertalen wat het onderbewustzijn van het kind te vertellen heeft. Door contact te maken met het onderbewuste, kunnen fysieke en mentale problemen goed worden opgespoord. Zo kan de kern van het probleem worden achterhaald en kunnen we dit integreren. Op deze manier kan NEI zeer zacht helpen met een breed scala aan klachten of moeilijkheden.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Traumatische ervaringen
  • Allergieën/intoleranties
  • Pesten of gepest worden
  • Angsten en onzekerheden
  • Veel huilen, slecht slapen
  • Fysieke klachten
  • Vaccinatieschade
  • AD(H)D / HSP /