NEI therapie ervaringen 

Lees hieronder de ervaringen van onze tevreden klanten na een behandeling met NEI therapie 

 

Zelf heb ik zo’n ‘ paniek ‘aanval gehad , algehele misère en ongeloof dat dit mij overkwam. Maryam heeft mij zo goed kunnen helpen met de NEI! Mocht je twijfels hebben over t maken van een afspraak ? Doe ‘t gewoon ! Maryam kan je helpen met deze bijzondere methode .

Georgette Bleekemolen

We hadden begin december een kater, slachtoffer van de bosbranden rond Athene, geadopteerd uit Griekenland. Vanaf het begin had hij last van zijn huid en darmen en de dierenarts deed alleen aan symptoombestrijding. Toen ben ik met hem bij Maryam geweest voor een NEI sessie. Tijdens de behandeling lag hij helemaal rustig. Ze heeft hem uitgebreid onderzocht en er kwamen trauma s naar boven uit verleden en heden. We kregen hele goede adviezen ook mee voor thuis. Nu is hij een vrolijke kat met een gezond lichaam en gezonde vacht, dank je wel Maryam!

Linda van Dreunen

2 sessies bij Maryam gehad met grote resultaten! Ik heb altijd het gevoel gehad dat er meer achter mijn reumatoide artritis zat. Achter situaties gekomen die veel meer impact op m’n leven hebben gehad dan waar ik me bewust van was. Ongelofelijk wat het onderbewuste je kan vertellen! Bijzonder was dat mn onderbewuste aangaf evt na 20 dagen terug te komen de 21e dag de pijn aanzienlijk beter was en per dag nog beter werd! Ik kreeg weer vertrouwen en wist dat het goed ging komen. Na een jaar door een hel te zijn gegaan mag ik nu weer denken aan werken!! Zojuist hebben de bloedwaardes dit bevestigd. Ik voel me haast een wonder…Maryam bedankt voor je fijne, rustige en duidelijke benadering. Ik kom zeker weer terug wanneer mn lijf er fysiek of mentaal naar “vraagt”!

Mariët Doldersum

Ik ben nu 2x bij Maryam geweest en ik kan het aan iedereen aanraden die op wat voor manier dan ook klachten ervaart (mentaal of fysiek). In een veilige, ongedwongen sfeer komt ze tot de kern van de hulpvraag en welke emotie daaraan gekoppeld is. Na de sessie altijd een heerlijk rustig, zen gevoel dus als je nog twijfelt.. het is zeker het proberen waard!

Susanne Hoogendoorn

Ik heb bij Maryam oa een Nei behandeling gehad, een hele mooie behandeling waar veel bij losgekomen is. Maryam is een warme vrouw waar je je direct bij op je gemak voelt. Ook heeft zij veel kennis over etherische olieën en supplementen en deelt deze kennis graag. Ik kom zeker terug voor een vervolg behandeling!

maren van rosmalen

Nei therapie bij Darman kan ik iedereen aanbevelen. Je krijgt echt goede inzichten en een bevestiging van je onderbewustzijn. Goede handvaten om ook echt wat te doen met jouw hulpvraag. Na elke sessie helemaal zen en helder. Super dankbaar 🙏

Claudia Vos

Ik wist in het begin helemaal niks over NEI sinds ik bij de paarden terecht kwam toen werd er aangeboden of ik ook eens een NEI sessie wou Tuurlijk wou ik dat! En nu kan ik niet zonder ben nu begonnen met afvallen en het gaat super!!! Ben nu 8 kg kwijt en kan straks ook met gemak de schappen voorbij lopen die niet voor mij bestemd zijn met dank aan Maryam

Bowita Bombeeck

Maryam heeft me goed geadviseerd over de visolie en K2 ism Ecology. NEI sessie heeft goede bijdrage geleverd in lang proces van heling in mijn burn out periode.

Linda van Dalen

Als 72 jarige voor de voorbereiding van master schoonspringen in Kroatië via Darman verschillende soorten behandeling gehad. Heel veel aan gehad: 5 medailles gehaald! Met dank aan Darman

Y Bavi

Ik heb de sessie als heel prettig ervaren. Er werd eerst goed uitgelegd wat sessie inhoud, wat ze allemaal ging doen. Bij het proces werd van alles ook uitgelegd en kwamen we snel achter de oorzaak van mijn probleem. Nog steeds ervaar ik veel rust in m’n lijf en ben ik zo blij dat ik het heb gedaan.

Sally Refwutu

Heel fijne ervaring, je intuitie is haarscherp en ik voelde me voor een heel deel geheeld al bij de eerste keer. Dankjewel voor de mooie en bijzondere sessie, liefs

Marit Hettinga

Als zeer positief ervaren. Maryam zit vol passie en brengt dit ook over. Is kundig en professioneel.

Kim Veldhuizen

Met rugklachten naar praktijk darman gegaan en goed geholpen , nu pijnvrij.

A Rieks

I’m fateme Moradi and I’m 23 years old. I had my first experience of remote quantum healing. I had constipation and I was really bothered by it. Now I had 3 sessions of NEI and I feel much better about it and I think I’m going to be completely cured. furthermore, I have the other experience of remote quantum healing because of my feeling very tired and fortunately it works! I feel very energetic now and I feel great!!! I suggest that you definitely use this treatment method to relieve your fatigue and see the result.😀😀😉

Fateme Moradi

Lees alle ervaringen op google