Is NEI ook geschikt voor dieren?

NEI voor dieren

NEI behandeling voor dieren

Een herkenbare gedachte voor veel diereneigenaren zal zijn: Wat nou als mijn dier kon praten?

Verwoorden van het probleem van je dier

Soms kijkt je dier je met een doordringende blik aan en wéét je dat die je wat wil zeggen. Je weet alleen niet wat. Het kan natuurlijk ook zijn dat je dier een specifiek (ongewenst) gedrag laat zien. Alle training die je al hebt toegepast lijkt geen effect te hebben. Het gedrag lijkt zelfs erger te worden. Als eigenaar ken je jouw dier goed en voel je al snel aan dat jouw dier niet lekker in zijn of haar vel zit, maar je krijgt maar geen vinger aan de pols. Wat is er toch aan de hand?
Een NEI-sessie met jouw dier biedt de oplossing! Met behulp van de Biotensor helpen we jouw dier verwoorden waar de kern van zijn of haar probleem zit. De Biotensor resoneert namelijk met de energetische frequenties van het lichaam en helpt vertalen wat het onderbewustzijn heeft te vertellen. Ook hebben wij jouw hulp, als mens van het dier, hierbij nodig. Eigenaar en dier zijn op een speciale manier verbonden. Jij kent jouw dier als geen ander en kan de Biotensor aanvullen bij bepaalde vragen. Zo kunnen we precies achterhalen wat jouw dier nodig heeft om weer rust in het lichaam en/of hoofd te krijgen.

Dieren met gedragsproblemen

Elk dier heeft zijn eigen, unieke persoonlijkheid. Dat maakt het houden van dieren zo ontzettend bijzonder. Soms is het net alsof je een vreemd persoontje om je heen hebt, die de dingen net allemaal wat anders probeert te vertellen. Dat kan de communicatie met jouw dier soms erg lastig maken. Dieren met angsten of trauma’s lijken soms haast irrationele angsten te hebben. Dit soort angsten zijn nooit écht irrationeel. Er zit altijd een reden achter dit gedrag. Hetzelfde geldt voor agressie. Dit kan soms zelfs van de één op andere dag ontstaan. Dit is het punt dat jouw dier naar je schreeuwt om hulp.

Tijd om in te grijpen met NEI behandeling voor je dier

Tijdens een NEI behandeling voor je (huis)dier worden er vragen gesteld aan het onderbewustzijn van jouw dier. De Biotensor helpt ons de antwoorden hierop te vertalen. Laag voor laag komen we steeds dieper, tot we bij de kern aankomen. Deze kern kan, net als bij mensen, een belemmerende overtuiging of onverwerkte emotie zijn. Dit wordt vervolgens geïntegreerd, waarmee de brug tussen de linker- en rechterhersenhelften wordt geslagen. Nu er een nieuw begrip tussen jou en je dier is ontstaan, kunnen jullie samen aan de slag om tot een gewenst resultaat te komen.

Dieren met fysieke problemen

Dierenartsen zijn niet goedkoop. Als jouw dier een terugkerend probleem ervaart, kunnen de dierenartskosten hard oplopen. Erg vervelend voor zowel jou als jouw dier. Alle verschillende medicijnen en prikjes, of een ander dieet, kunnen ook een groot negatief effect hebben op het welzijn van jouw dier. Als dan ook nog blijkt dat niks van dit alles werkt of de problemen zelfs erger worden, kan je daar erg moedeloos van raken. Deze moedeloosheid en frustratie geef je onbewust weer door aan je dier, en daar begint de neerwaartse spiraal. Daar willen we natuurlijk graag doorheen breken.
Een verwaarloosde mentale gezondheid kan al snel leiden tot fysieke problemen. Bij mensen is dit natuurlijk niet anders. Bij veel stress, druk of spanning, krijgen we buikpijn (met de bijhorende problemen), hoofdpijn, rugpijn en noem maar op. Ook dieren kunnen hier last van hebben. Onverwerkte emoties of belemmerende overtuigingen door gebeurtenissen in het verleden worden niet gehoord en begrepen. Hoe meer klachten jouw dier ervaart, hoe meer frustratie er bij jullie beide kan ontstaan. De stapel wordt steeds hoger. Al snel zie je door de bomen het bos niet meer. Tijdens een NEI therapie voor je dier gaan de we de hele ui weer pellen en helpt de Biotensor ons vertellen waar al die vervelende klachten vandaan komen. Wanneer jullie na een sessie beter begrijpen waar de kern van het probleem lag, is de frustratie en moedeloosheid gelijk al een stuk minder. Dát doet jullie beide goed.

Na de sessie

Na één of meerdere NEI-behandelingen zijn jullie al een heel stuk verder. Vaak lost dit het probleem waar jullie tegenaan lopen zelfs helemaal op.
Soms komt het voor dat jouw dier nog wat extra ondersteuning nodig heeft. Dit kan zijn in de vorm een etherische olie, supplementen of homeopathische middelen. Er kan met de Biotensor precies worden gemeten welk middel de juiste ondersteuning biedt, hoeveel jouw dier nodig heeft en hoe lang. Ook een doorverwijzing naar een specialist kan nog extra ondersteunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een dierenostheopaat. Bedenk wel: NEI maakt vrij en blij, maar er hoort wel een actie bij. Al snel zal je een hele verandering zien in het gedrag en welzijn van jouw dier.
NEI voor paarden