Etherische oliënlavendel etherische olie

Beging je eerste dag met lavendel etherische olie

Vandaag heb je de doos van je etherische oliën startpakket ontvangen. Dan kan je de doos openen met de 12 oliën. Zoals je vast al gezien heb zit er een dubbele bodem! Onder de dubbele bodem zit de NingXia Red. Vervolgens Leg die gelijk in de koelkast. Dan zijn ze het lekkerst. Na NingXia Red ,Berg de monsterflesjes en de informatiekaarten op voor later gebruik. Daarna Open de doos met de diffuser. Dan lees de instructies goed door. vervolgens 1 – 2 druppels lavendel essentiële olie voor een ontspannende en opbeurende spa-beleving.

Lavendel, ook wel de Zwitsers Zakmes onder de oliën genoemd. Deze olie wordt zo genoemd, omdat het een ultra veelzijdige olie is die je werkelijk overal voor in kunt zetten. Dus dit is een absolute must have In iedere tas, in iedere kamer, in je keuken, bij je diffuser….. Een ware klassieker dus…Deze etherische olie wordt vaak gebruikt voor een goede nachtrust. En is dan ook uitermate geschikt voor bad – en slaaprituelen. Je kan dan 4 druppels van Lavender etherische olie en 240 g epsomzout toevoegen aan een warm bad.

Als je kind of jijzelf zich geschaafd heeft. Of als je vingers de hete ovenrand hebben geraakt, Of wanneer je bij de tandarts zit en de zenuwen gieren door je keel.. Maar ook gewoon enkele druppels lavendel etherische olie toevoegen aan je huidverzorging is mogelijk. kortom Je kunt het zo gek niet bedenken of lavendel helpt je. Ter conclusie is bij twijfel van een etherische olie zou ik zeggen gebruik Lavendel. Het is echt een universele olie! Probeer het de komende twee/drie dagen. kortom Zorg dat etherische lavendelolie bij je hebt en focus op het gebruik ervan. Geloof me….Binnenkort kun je niet meer zonder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment