Kosten NEI behandeling

Disclaimer: alleen individuele en curatieve  wordt gedeeltelijk vergoed en erkend door de beroepsorganisatie
Veel ziektekosten verzekeringen  vergoeden via de aanvullende verzekering de kosten van uw sessies. Darman wordt gedeeltelijk vergoed via aanvullende verzekering. Voor meer informatie over de vergoedingen kunt u bellen met de praktijk of kijken op www.catvergoedbaar.nl
NEI intake consult: 95 euro

NEI vervolg consult: 75 euro

NEI intake weekend en avond consult (vanaf 18:00 uur) : 115 euro

NEI weekend en avond vervolg consult(vanaf 18:00 uur): 95 euro

Geboorte integratie: 95 euro
Geboorte integratie weekend en avond consult(vanaf 18:00 uur): 115 euro

Familieopstelling: 85 euro
Familieopstelling weekend en avond consult(vanaf 18:00 uur): 105 euro

Organisatieopstelling voor bedrijven op aanvraag

 

Locatie:

Bij praktijk Darman of online via Zoom

Behandeling:

Voor uiteenlopende klachten of problemen op fysiek,emotioneel,mentaal en/of spiritueel vlak. Een sessie duurt gemiddeld 60 tot 90 minuten. De intake duurt meestal wat langer. Vooraf aan de intake vul je de behandelovereenkomst formulier in. Onder de 18 jaar is dat kind anamnese formulier. Die dient door beide ouders ondertekend te worden. Het formulier en of behandelovereenkomst neem je mee naar de intake.

Hoe lang het duurt dat een klacht verminderd/verdwijnt is per persoon verschillend.

Ik vind het belangrijk om je goede begeleiding en ondersteuning te bieden. Heb je na een behandeling een korte vraag of wil je even telefonisch contact, dan breng ik dat uiteraard niet in rekening. Betaling van de behandeling kan contant, via een bankoverschrijving of een betaalverzoek via WhatsApp.

Supplementen en tests , zijn niet bij de tarieven inbegrepen.

Een consult kan ook op afstand.

Afspraken afzeggen of verplaatsen dient u minimaal 24 uur van tevoren te doen. Dit geldt ook bij ziekte.
Daarna wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Mijn consulten vallen onder (kinder) coaching, lichaamsgerichte psychotherapie en overig psychosociale therapie worden (gedeeltelijk) vergoed wanneer je aanvullend verzekerd bent, door bepaalde zorgverzekeraars. Voor meer informatie zie: www.catvergoedbaar.nl.

De volgende 2 prestatiecodes heb ik toegewezen gekregen:

24504 – Overig psychosociale therapie

24505 – Behandeling (kinder) coaching

24514– Lichaamsgerichte psychotherapie

 

Klachtenregeling:

Ik doe er alles aan om op een goede en respectvolle manier mijn behandelingen uit te voeren. Als CAT therapeut val ik onder het Wkkgz klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Beide logo’s zijn te vinden onderaan de website en op mijn contactpagina.

Mocht je ergens niet tevreden over zijn dan stel ik het zeer op prijs dat je dit met mij bespreekt. Mochten we er samen niet uitkomen dan kun je gebruik maken van een klachtenfunctionaris via mijn beroepsvereniging het CAT. Deze ondersteunt bij het formuleren van de klacht en bij het zoeken naar oplossingen.