Voor wie is Darman geschikt?

Behandeling voor kinderen

 Alles is al in ieder kind aanwezig, Darman wil graag de volle potentie naar boven brengen.

Door middel van het context te geven aan een klacht, krijgt de klacht een verhaal die vanuit het onderbewuste wordt gecommuniceerd en geïntegreerd . Kinderen (met name 0 tot 7) staan nog heel erg in verbinding met hun ouders en hun omgeving, dus vaak blijken klachten een weerspiegeling van wat erbij ouders en hun omgeving speelt.

Op een laagdrempelige en zachte manier neem ik kinderen mee op het erf of gewoon bij hun moeder op schoot, op ontdekkingsreis. Kinderen leren hierdoor dat het niet eng is om over klachten of problemen te praten. De behandeling is op maat en alles gaat in overleg. Bijvoorbeeld wanneer kinderen beter even apart de behandeling kunnen ondergaan, kunnen ouders in een aparte ruimte wachten of wanneer kinderen juist niet mee willen naar een consult, kan ik ook altijd jonge kinderen via de ouders testen. Op deze manier kan ik ook baby’s makkelijk behandelen.

Zowel Nei-therapie (spiertest of biosensor) als Quantum healing (lichte aanraking op het hoofd) kan veilig gegeven worden bij kinderen. Bij Access bars liggen kinderen wordt het hoofd ontladen van de overprikkeling die vaak bij kinderen voorkomt.

Als blijkt dat een kind meer ondersteuning nodig heeft naar aanleiding van een consult, kunnen de etherische oliën verdund ingezet worden. Ook kan hier een apart consult voor worden ingezet.

Voor de supplementen bestaat er een aparte kinderlijn, ook daarvoor geldt dat er gekeken wordt naar de behoefte van het kind.

Voor welke klachten

NEI

Bij het werken met kinderen maak kan er gekozen worden voor de NEI methode. Het is een hele fijne methode om kinderen te kunnen ondersteunen in hun groei. Het voornaamste doeI is gericht op het ontdekken en te worden wie je bent. Het is een methode voor kinderen om een vriendelijke manier klachten op te sporen en te integreren.

Waar kan ik met kinderen zoals aan werken: faalangst, leerproblemen, snel afgeleid, onzekerheid, gepest worden, veel huilen, slecht slapen, traumatische ervaringen, HSP, ADHD, allergieën/intolerantie.

Quantum Energy Healing

Quantum energy healing is een krachtige helingstechniek die ook bij kinderen ingezet kan worden. Het lichaam heeft buitengewone capaciteiten. Soms is door een energetische verstoring in het lichaam niet mogelijk om van deze capaciteiten optimaal gebruik te maken. Quantum energy healing kan dit proces opstarten en of versnellen. Het is een veilige en natuurlijke manier voor kinderen. Het is een healing door middel van handoplegging. Door handoplegging wordt de levensenergie die door en rondom ons lichaam stroomt doorgegeven.

Access Bars

Acces Bars is een eenvoudig en doeltreffend methode om meer ruimte in het hoofd te creëren. Het biedt kinderen rust, ruimte en ontspanning. Je ziet bij kinderen na een behandeling vaak rustiger, beter slapen en meer zelfvertrouwen hebben. Bars kan bij kinderen o.a. ingezet worden bij piekeren, concentratie problemen, slaapproblemen, stress. Het is een behandeling waar kinderen heerlijk ontspannen van raken.

Etherische oliën & Supplementen

Bij behandeling van kinderen kan Darman etherische oliën of supplementen adviseren ter ondersteuning. Etherische oliën bij kinderen dienen altijd verdund te worden. En voor supplement geldt een kinderlijn.

Zo kunnen kinderen zowel op fysiek als mentaal vlak ondersteunen na een behandeling. Uiteraard kunnen supplementen of etherische oliën ook los ingezet worden.
Bij ondersteuning bij kinderen zou je kunnen denken aan: zelfvertrouwen, prikkels, nachtrust, concentratie, HSP, automisselijkheid. Oliën en supplementen kunnen ook ondersteuning bieden bij sport & school. Je kan denken aan een aanvulling om concentratievermogen te stimuleren en of spanningen los te laten.