ik ben Yara, ik ben 14 jaar oud. Ik had sinds ik een nadat ik al een half jaartje ongesteld was geweest elke maand erge buikpijn. Soms voordat ik ongesteld werd, soms tijdens mijn ongesteldheid. Daardoor bleef ik vaak 1 dag thuis van school en slikte heel veel paracetamol en ibuprofen. Per toeval kwamen wij met Maryam in contact. Ik houd van paarden dus zodoende was ik een keer bij hun komen paard rijden. Mijn moeder raakte met Maryam aan de klets en ze hadden het over gezonde voeding en gezond leven en de holistische mensvisie. Mijn moeder was de 1e keer met mij bij Maryam geweest toen ik erg veel buikpijn had. Na de behandeling was de pijn grotendeels weg. Daarna ben ik nog 6 x wekelijks bij Maryam geweest en nu kom ik vlak voor of net aan het begin van mijn ongesteldheid bij Maryam. Ze behandelt mij dan even, ik voel me erg ontspannen. Ik heb de afgelopen 2 menstruaties nagenoeg geen pijn meer gehad. Ik voel het nog een klein beetje maar ik hoef absoluut geen pijnstillers meer in te nemen. Het is zo fijn om weinig last meer te hebben en ik ook gewoon alles kan doen. Gewoon naar school gaan en gewoon kan turnen of gezellig kan afspreken met vriend(inn) en.

Anniek

Student
read more
YaraStudent

Maryam heeft mij zeer kundig behandeld. Vanuit mijn verleden had ik de overtuiging aangenomen dat ik er niet mocht zijn.

Door de 7 Quantum Energy Healing behandelingen ben ik weer terug in mijn lichaam en voel ik dat ik hier geliefd en nodig ben op aarde.

Verder heeft Maryam mijn rug recht gezet en daardoor voel ik me stabiel en heb ik geen last meer van rugklachten.

Ik weet niet hoe ze het doet, maar dat het werkt is zeker!

Anniek

Kunstenaar

read more

Anniekkunstenaar


Maryam behandeld met passie en enthousiasme. Heeft uitgebreide kennis en kan dit goed overbrengen. Belangrijkste is dat ik het verschil goed kon voelen na de behandeling.

Kim

Medewerker in de zorg

read more

KimMedewerker in de zorg

Ik ben iemand die regelmatig last had van hoofdpijn. Vooral wanneer ik tot rust kwam op vrije dagen , klopt de hoofdpijn aan . Soms zo hevig dat ik de dag begon met paracetamol.
Na de eerste behandeling was de hoofdpijn veel minder.nEn nu al weken verder en nog steeds geen hoofpijn! Ben er superblij mee!

Georgette

Eigenaresse kapsalon

read more

GeorgetteEigenaresse kapsalon

Ik heb niets met healing, ik ben er zelfs wat huiverig voor. Toch zei ik ja toen Maryam vroeg of ze mocht proberen iets aan mijn nekpijn te doen. Ze deed dat door te werken met energie.
Ik zat op een stoel en Maryam stond achter mij. Ze legde haar handen een poos op mijn schouders en vervolgens op mijn nek. Het was niet eng. Het was prettig en ontspannend. En met mijn nek ging het daarna een stuk beter.

 

Niek

Manager

read more

NiekManager