Voor wie is Darman geschikt?

Behandeling voor dieren

Dieren zijn zo loyaal aan hun eigenaar dat ze klachten kunnen overnemen, Darman onderzoekt wat jouw dier je te vertellen heeft.

De Healy kan ingezet worden om dieren energetisch te meten en blokkades op te sporen.
Echter kan de Healy ook gebruikt worden te ondersteuning van een dier. Er zijn plakkertjes die aangebracht kunnen worden bij een dier, maar ook is er een Healy voor in het water.

Bij gedragsproblemen, jeuk, huidproblemen, pijn en alle andere vorm van klachten of angsten bij dieren kan ik verschillende therapieën inzetten om de oorzaak te achterhalen en de blokkade op te lossen. Dieren laten makkelijk een blokkade los en daardoor kan het zijn dat je sneller resultaat ziet.

Ook bij dieren geldt net als bij kinderen, dat ze een sterke verbinding hebben met de eigenaar. Dus zal ik ook altijd dat aspect meenemen. Omdat dieren vanuit hun instinct reageren, waardoor veel primaire reacties ontstaan, ook daar zal ik naar kijken.

Verder kijk ik ook naar de voeding. Wil je je paard bijvoorbeeld ondersteunen met kruidenmix of bepaalde supplementen. Dan help ik je graag uitzoeken wat het beste is voor je dier om een uitgebalanceerd dieet te geven.

Etherische oliën kunnen bijvoorbeeld de huid verbeteren en als anti-vliegenspray dienen en ter ondersteuning van het drinkwater toegevoegd worden bijv. op een warme dag. Je kunt er hoeven, wonden, schrammetjes mee schoonmaken. Ook kun je er een dier mee masseren.

Voor welke klachten?

NEI

De Nei is een methode die heel goed bij alle dieren ingezet kan worden. Het is een zachte methode die uitermate geschikt is voor dieren. Deze methode kan bij dieren snel werken omdat dieren ‘makkelijk’ los willen en kunnen laten.

Wanneer zou je Nei bij dieren inzetten: als je als eigenaar, verzorger en of ruiter denkt dat jouw dier niet lekker in zijn vel zit en gedragsveranderingen of andere problemen vertoont. Dan is het de moeite waard om met NEI te onderzoeken of er een emotionele blokkade zit, wat de klacht in stand houd. Denk een bij klachten aan: jeuk,stervensbegeleiding,angsten,ouderdomsklachten,(on)zindelijkheid,moeilijke herplaatsers.

Healy Frequentie Therapie

Ook dieren kan je met de healy ondersteunen. Vanuit juridisch oogpunt van je vanuit de Healy alleen vanuit je eigen ervaringen spreken en natuurlijk je testimonials. Via deze link kan je veel ervaringen van andere healy gebruikers lezen. Hier staan ook ervaringen van mensen met dieren in. Voor Darman dient de healy als en dierentolk en kan ik ze ondersteunen bij met frequentie therapie en wat het dier op dat moment nodig heeft. Dat kan bijvoorbeeld zijn bachbloesem / schussler zouten frequenties.
NEI voor dieren