Uncategorizedetherische olie starterset

Darman wil je graag laten zien wat er  allemaal mogelijk is met deze fijne etherische olie startpakket van young living. De essentiële olie startpakket werkt op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau. Om goed te kunnen ervaren wat deze essentiële oliën met jou doen, is aandacht, geduld en stap voor stap dus echt noodzakelijk. De etherische oliën startpakket is een aanbieding met 12 oliën en starter kit diffuser. Dit kan een Aria zijn, deser mist, dewdrop en of een lantern diffuser zijn. De starter kit bevat alles wat je nodig hebt om een goede start met de kracht van etherische oliën te kunnen maken.

“Etherische oliën doen veel meer met je dan je alleen een lekkere geur in huis bezorgen”

– young living

Wat zit er in het etherische olie startpakket:

1 Lavender (5 ml),
2• Peppermint (5 ml)
3 Lemon (5 ml)
4 Frankincense (5 ml)
5 Di-Gize (5 ml)
6 Thieves® (5 ml)
7Young Living Purification® (5 ml)
8 Young Living R.C.® (5 ml)
9 Copaiba (5 ml)
10 PanAway™ (5 ml)
11 Young Living Stress Away® (5 ml)
12 AromaGlide™ Roller Fitment
13 Orange (5ml)
14 10 visitekaartjes
15 10 proefmonsterflesjes
16 Catalogus
17 Brochure (Ontdek de Young Living-levensstijl)
182 NingXia Red® Singles (60 ml)

De 12 beschreven oliën zijn een aanbieding met een starter kit diffuser. Dit kan een Aria zijn, deser mist, dewdrop en of een lantern zijn. Het bevat alles wat je nodig hebt voor een goed begin.

Een van de voordelen van een premium set is dat je bij aankoop meteen 24% korting je volgende bestelling krijgt als ‘member’. Het is een fijne optie maar uiteraard verplicht het je tot niets.

Het tweede voordeel wat niet onbelangrijk is om te vermelden is dat Darman je in het hele proces begeleid. Naast begeleiding ontvang je na aanschaft van je kit een gratis Healy scan of een Welkomspakket van ons. Daar zit een pipetflesje, roller en een neusinhaler bij voor verschillende doeleinde van de etherische oliën.

Ben je na dit verhaal geïnteresseerd geraakt en wil je een keer een informatie bijeenkomst over etherische oliën bijwonen via Zoom dan kan dat via deze link. Natuurlijk mag je ons altijd telefonisch of via mail contacteren.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment