Wat is een Access Bars behandeling?

 Een Access Bars behandeling is een zachte behandeling die helpt om alles los te laten wat jou niet meer dient. Met deze behandeling stel je jouw lichaam in staat om oude gevoelens, gedachten ideeën en overtuigingen los te laten. Betrap je je weleens op een van deze of soortgelijke gedachten; ‘Ik kan het niet’ ‘‘Het gaat mij nooit lukken’, ‘Ik ben niet interessant genoeg’, ‘Ik ben niet goed genoeg’? Vaak zijn deze gedachten en gevoelens patronen geworden die zijn ontstaan in onze kindertijd en gedurende ons hele leven. Deze overtuigingen zijn vast komen te zitten in ons onderbewuste waardoor ze vast gaan zitten in jouw systeem, jouw lichaam en energie. Dit kan voor allerlei uiteenlopende klachten veroorzaken. Het kan je belemmeren om je leven te leiden zoals je nu graag zou willen.

Hoe mooi is het als een Access Bars behandeling je kan helpen om al deze gedachten en overtuigingen los te laten, zodat ze verdwijnen uit onze energie, uit ons systeem.

Als je het prettig vindt kan ik voorafgaand aan de behandeling met de biotensor meten of deze behandeling de meest geschikte behandeling voor jou is. Op deze manier kan je onderbewuste precies aangeven wat en welke behandeling jij op dit moment het meest nodig hebt. Ook kunnen we er tijdens een NEI sessie op uitkomen dat een behandeling met de Access Bars een geschikte vervolg behandeling voor je is. 

 Hoe verloopt een behandeling?

 Met je kleding aan ga je lekker ontspannen op mijn behandeltafel liggen en raak ik 32 punten op jouw hoofd zachtjes aan. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties die je in alle levens hebt opgeslagen. Door deze aanraking wordt de Theta frequentie in je hersenen verandert en beïnvloed. De energie zorgt ervoor dat jouw blokkades en overtuigingen liefdevol losgelaten kunnen worden, hierdoor komt er direct rust en ruimte voor in de plaats. Je kunt weer helemaal jezelf zijn zonder onnodige ballast. Je kun je tijdens de behandeling helemaal zen en ontspannen voelen, anderen ervaren het als een diepe slaap of als een heerlijke massage. Een access bar behandeling helpt je om meer rust in je hoofd en lijf te ervaren.

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van affirmaties, ook wel ‘clearings’ genoemd. Clearings zijn zinnen en woorden die ik gebruik om jouw energie mee te verhogen en jouw overtuigingen oplos. We noemen de clearings ook wel de toverspreuk van de Access. Net als ieder mens uniek is, is ook iedere behandeling weer anders en uniek. Sommige mensen voelen tintelingen en bij anderen gaan de darmen rommelen. Anderen gaan huilen, boeren of snurken. Dit zijn allemaal tekens dat de energie van de access bars aan het werk is. Maar ook wanneer je helemaal niets waarneemt, doet de energie toch zijn werk. De losgelaten energie na een behandeling komt niet meer terug. De veranderingen zijn na enkele weken op fysiek en mentaal niveau het best waarneembaar.

Bij welke klachten kunnen Access Bars ingezet worden?

Access Bars helpen niet alleen bij beperkende gedachten en overtuigingen. De Access Bars methode ondersteund ook tegen een heel scala aan psychische en lichamelijke klachten, zoals:

          Down voelen

          Angsten

          Vermoeidheid

          Slaapstoornissen

          Migraine

          Burn-out

          Stress

          Hoogsensitiviteit

          Lage weerstand

          Fobieën

          Pijnklachten

Is Access Bars kwakzalverij?