Etherische oliën Young Living

De kracht van etherische oliën

Moderne leefstijlen zorgen niet altijd voor een optimaal fysiek welzijn. Slechte eetgewoonten, te weinig beweging en te veel vervuiling kunnen het lichaam uit balans halen en de energieniveaus doen dalen. Supplementen in combinatie met etherische oliën kunnen de balans herstellen. 

Darman werkt met etherische oliën van Young Living. Deze oliën zijn zuivere etherische oliën, geëxtraheerd door zorgvuldige stoomdestillatie en koud persen. Door op deze manier olie te extraheren, blijft het behoudt van de olie optimaal en zijn de effecten krachtiger en effectiever dan bij droge kruiden. Bovendien leveren ze ook snellere resultaten op. Je kunt ervoor kiezen de olie te verstuiven, te inhaleren, op de huid aan te brengen of verdunt te gebruiken tijdens een massage. 

Wat kunnen etherische oliën voor je betekenen?

Chronische stress kan bij volwassenen veel gezondheidsproblemen veroorzaken. Etherische oliën kunnen helpen je lichaam, geest en ziel te ontspannen. Het kan daarom een mooie aanvulling zijn op de behandelingen die ik geef. De etherische oliën van Young Living waar Darman mee werkt, kunnen het limbisch systeem, het centrum van emoties en het geheugen in je brein, bereiken en beïnvloeden. De zuivere etherische oliën kunnen bij volwassenen, naast de behandeling, ingezet worden om je bijvoorbeeld emotioneel weer in evenwicht te brengen. Ook kan het helpen voor een kalmerend en rustgevend effect, of wanneer je het gevoel hebt mentaal vast te zitten.

De samengestelde melanges kunnen je helpen je volle potentie te laten ontdekken en je mentale energie te ondersteunen.

De etherische oliën werken ook erg goed bij kinderen ter ondersteuning bij het slapen, voor een betere prikkel verwerking, een verhoogde concentratie, of voor meer rust bij uw kind. 

Hoe weet ik welke olie het meest geschikt voor mij is? 

Tijdens een NEI sessie, kunnen wij erop uitkomen dat het werken met etherische oliën een goede ondersteuning voor je is. Ook kan ik door middel van een biotensor voor je uitmeten welke soort olie het meest geschikt voor je is. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je een olie of een mix van olietjes nodig hebt om je te beschermen van invloeden van buitenaf. Of je hebt een meer kalmerende ondersteuning nodig door middel van lavendel extract. Op deze manier kan je onderbewuste precies aangeven wat en welke behandeling jij op dit moment het meest nodig hebt. Voor meer informatie hierover, klik op deze. Wil je graag meer weten over de speciale werking van de verschillende etherische oliën van Young Living en de samengestelde producten? Klik op link etherische oliën en de werking.  De etherische oliën zijn er voor iedere levensfase, voor elk gezondheidsdoel. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom op Darman dag.