Voor wie is Darman geschikt?

NEI voor volwassenen

Behandelingen voor volwassenen

De praktijk van Darman is op een zelfvoorzienende boerderij gevestigd. Waarbij gewerkt wordt vanuit het principe “alles heeft een functie”.

Doordat ik holistisch werk, heb ik gekozen voor verschillende benaderingen, om het lichaam en de geest goed met elkaar te laten communiceren. De verstoringen in het energieveld opsporen, welke de onverwerkte emotie of blokkade veroorzaakt weer te integreren en/of te laten stromen. Dit opsporen van blokkades kan in de eerste plaats gebeuren met Nei-therapie, hiermee worden onbewuste patronen in je gedachten en gedrag bewust gemaakt.

Maar je kunt ook kiezen voor Quantum energy healing, deze kan ingezet voor meer acute klachten.

Als je erg overprikkeld bent van alle dagelijkse stress, kan een Access Bars behandeling rust, ruimte en ontspanning geven. Via 32 drukpunten op het hoofd, wordt je harde schijf als het ware gedefragmenteerd. Het is wetenschappelijk bewezen dat Access bars invloed heeft op de elektrische functioneren van de hersenen.

Magnesium, D3, Omega 3/6 en K2 zijn heel belangrijk voor het hele functioneren van je lichaam en geest. Door middel van testen (vingerprik) kan ik je een op maat advies geven over het gebruik van supplementen om de waarden in je bloed te optimaliseren. Na het gebruik van 5 maanden, word er opnieuw gekeken naar je bloedwaarden. Bloedtesten hoeft niet, maar het kan veel helderheid geven over je gezondheid en eventuele klachten.

Ook de zuivere etherische oliën helpen je door verschillende toepassingen weer in een fysieke balans.

Met de healy frequentie therapie word je door een heel klein apparaatje door trillingen continu uitgemeten en in evenwicht gebracht. Je kunt de healy goed inzetten ter ondersteuning van je eigen gezondheid.

Voor welke klachten

NEI

De mogelijkheden voor Nei zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan lichamelijke klachten & emotionele klachten. Met Nei ga je onderzoeken wat je lichaam communiceert. Hierdoor kun je loskomen van patronen die niet goed voor je zijn. Verder kan je denken aan: hormonale klachten, fertiliteitsproblemen, traumatische ervaringen, allergieën en voedsel intolerantie. Dit zijn maar een paar voorbeelden. Voor alles waar je ‘last’ van hebt kan de Nei ingezet worden.

Quantum Energy Healing

Quantum Energy healing werkt goed bij: Snelle en diepgaande vermindering van pijn,versnelling van het genezingsproces (bij breuken, wonden of na operaties),ontstekingen na verwondingen, uitlijnen van botten en wervels naar hun oorspronkelijke stand, emotionele balans, ontspanning, meditatie en slaapverbetering

Access Bars

Bars kan een ondersteuning bieden voor onder andere: burn out klachten, vermoeidheid, fysieke klachten, gevoelens van onrust. Wanneer je het gevoel hebt dat je overspoeld wordt door emoties of gedachten kan Access Bars ook helpen. Je ervaart na afloop van een Bars sessie meer ruimte in je hoofd.
Wie Acces Bars behandeling heeft ondergaan merkt dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, pijn, slecht slapen, faalangst, vermoeidheid, migraine.

Etherische oliën & Supplementen

Etherische oliën kunnen lichaam, geest en ziel helpen ontspannen. Het kan daarom een mooie aanvulling zijn op de behandelingen die ik geef. Bij volwassenen kan je denken aan oliën voor een kalmerend effect. Of wanneer je het gevoel hebt mentaal vast te zitten kunnen etherische oliën en melanges die door Darman samengesteld worden jou ondersteunen om je potentie te laten ontdekken en je mentale energie te ondersteunen.

De etherische oliën waar Darman mee werkt kunnen het limbisch systeem van het brein, het centrum van emoties en het geheugen, bereiken en beïnvloeden. De zuivere etherische oliën kunnen naast de behandeling ingezet worden om je emotioneel weer in evenwicht te brengen. Chronische stress kan bij volwassenen veel gezondheidsproblemen veroorzaken. Naast de behandelingen kunnen wij ondersteunen door met etherische oliën de emotionele en fysieke tol van de stress te ondersteunen door middel van de producten te inhaleren of gestoven te worden.

Hetzelfde geldt voor het inzetten van Magnesium, D3, Omega 3/6 en K2. Ook deze zijn belangrijk voor het functioneren van lichaam en geest. Een onderdeel van deze supplementen de bloedtest (vingerprik). Meten is weten: met een eenvoudige bloedtest kunnen wij verhouding aan vetzuren meten. Het bloed wordt geanalyseerd in een Noors laboratorium. Uit deze waardes kunnen wij veel informatie halen. En weet je door een simpel bloedmonster (vingerprik) altijd wat je beginwaardes zijn en wat de waardes na 5 maanden zijn.

Healy Frequentie Therapie

Elke cel in je lichaam heeft een frequentie of trilling. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen. Elke cel heeft een celmembraan om zich heen en wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, dan kunnen ontstaan er allerlei klachten ontstaan. De Healy geeft je lichaam een zetje met de juiste frequenties. Het is een holistisch, energetisch, wellness & lifestyle apparaat die bij volwassenen ondersteuning kan bieden bij slapeloosheid, examenvrees, emotionele disbalans, opvliegers, leren, stress, menstruatiepijn, snel herstel van de spieren, snel moe, stress.